over litza van dijkOver de Taaltoerist: Litza van Dijk

Denk je erover om mij in te schakelen als tekstschrijver? Dat vind ik altijd fijn om te horen! Ik zal je kort vertellen hoe de Taaltoerist ontstond.

In mijn vorige leven als e-commerce assistent bij een grote webshop was ik dagelijks in de weer met productpagina’s, conversie, persoonlijk contact, mailingen, folders. De snelle wereld, veelzijdige omgeving en afwisseling pasten precies bij mijn persoonlijkheid: ‘Je kunt altijd bij Litza terecht, ze zal nooit zeggen dat het niet bij haar functie hoort.’

Een moeilijke beslissing maken

Bij mijn functie hoorden dus heel veel verschillende taken. Maar van 1 ding werd ik buitensporig gelukkig: schrijven. Bij het schrijven van zakelijke blogs kon ik bijna al mijn creativiteit en commerciële gevoel kwijt. Hierdoor wist ik dat ik mijn eenmanszaakje dat al jaren zorgde voor bijverdiensten, meer aandacht verdiende. Het duurde nog wel even voordat ik ook durfde te handelen, hoor. Eind 2016 hakte ik de knoop door en doopte ik mijn bedrijf om tot Taaltoerist.

Heb jij ook pas de keuze gemaakt om te gaan ondernemen? Dan weet je dat het niet vanzelf gaat. Sterker nog, soms gaat het met ups en downs. Aan je eigen website en teksten werken is een van de moeilijkste dingen die er zijn. Maar: hoe cool is het als je durft te zeggen dat hier niet je kracht ligt? Waarschijnlijk ben je een kick-ass ondernemer, maar kun je dit gewoon nog niet overbrengen met je tekst.

Iedereen onderneemt op zijn eigen manier

Zie dit niet als falen, want iedereen onderneemt anders. Op verschillende manieren kan ik je helpen om je tekst en website te verbeteren. Veel ondernemers zoals coaches en trainers vinden al gauw dat ze opscheppen. Maar wil je gevonden worden, dan ‘moet’ je zichtbaar worden. Ik kan je hierbij ondersteunen!

Contact met Litza van Dijk alias de Taaltoerist

Klik verder naar mijn portfolio. Natuurlijk kun je me gewoon bellen voor een kennismaking, om te kijken of het klikt. Ik ben doorgaans bereikbaar op 0623888442 en zo niet, dan bel ik je snel terug. Heb je een voorkeur voor e-mail? Stuur mij dan rustig je wensen op litza@taaltoerist.nl.

Wil je eerst referenties bekijken? Dan ben je op LinkedIn aan het juiste adres.