positieve affirmaties

De kracht van positieve affirmaties voor je bedrijf gebruiken

Positieve affirmaties voor meer succes

De laatste jaren heb ik m’n woorden ingezet in de meest converterende manier van ’t woord. Ik schreef salespagina’s, landingspagina’s en e-mailfunnels voor veel van m’n awesome klanten..

Alles was zorgvuldig uitgebalanceerd: empathie, woorden, formules, tactieken en statistieken.

Maar de echte kracht van het woord kun je ook ergens anders in vinden.

Door middel van positieve affirmaties kun je je gedachten positief beïnvloeden.

Als je een doel hebt wat je wil bereiken (en ik denk dat je dit hebt) helpen affirmaties je dichterbij te komen. Da’s onwijs handig als je bijvoorbeeld vaak negatief denkt over jezelf of je omstandigheden.

Eerlijk is eerlijk, zelf heb ik lang zo m’n bedenkingen gehad bij positieve affirmaties. Als nuchtere vrouw uit Gelderland vond ik ’t een beetje zweverig en was niet overtuigd van het effect.

Inmiddels weet en ervaar ik dat positieve gedachten opschrijven jou kan helpen om dat waar te maken, wat je het liefst zou willen. Dus heb je een concreet doel voor ogen? Dan kan een andere manier van denken het verschil maken.

Je kunt je gedachten herkennen en positief beïnvloeden

Affirmaties zijn gebaseerd op het idee dat je gedachten je succes kunnen beïnvloeden.

Je kunt affirmaties daarom gebruiken om aardiger tegen jezelf te praten, negatieve berichten om te denken en onszelf te motiveren.

Of je nu een middel zoekt om met angst om te gaan of gewoon vaker positiever wil zijn, er is altijd wel een affirmatie die bij je past. En anders kun je er gerust zelf eentje bedenken.

Met krachtig geformuleerde affirmaties kun je positieve boodschappen in je bewustzijn opnemen.  Ook komen ze  bijzonder goed van pas bij het ‘herschrijven’ of herprogrammeren van je negatieve gedachten, zoals

‘ik denk niet dat ik dit kan’ of ‘ik heb geen geld’.

Zo bereik je met positieve affirmaties een doel zonder jezelf tegen te houden

Shit, vaak zijn we zelf de enige belemmering bij het bereiken van ons doel.

Daarom is het bijzonder effectief om jouw gedachtepatronen en negatieve gedachten trainen, zodat je kansen en mogelijkheden ziet, in plaats van alles wat er niet mogelijk is.

Een positieve affirmatie kan bijvoorbeeld zijn:

Ik ben rijk en overvloedig.
Ik mag kiezen waar ik aandacht aan geef.
Ik geloof in de kracht van mijzelf.
Ik ben veilig en geliefd.
Ik ben al precies goed zoals ik ben.

Wanneer je een affirmatie opschrijft, zorg er dan voor dat wat je formuleert, positief is. Bedenk een doel en schrijf op wat je wil bereiken en welk gevoel daarbij hoort.

Onze gedachten kunnen onze acties en ons gedrag beïnvloeden. Daarom kunnen wij als ondernemer affirmaties gebruiken voor meer vertrouwen, resultaat, succes en bewustzijn.

Ik ben benieuwd hoe dit voor jou werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *