Home » Waarom je acuut moet stoppen om met je diensten te leuren

diensten

Waarom je acuut moet stoppen om met je diensten te leuren

Waarom je als awesome ondernemer niet met je diensten moet leuren

Heb je veel kostbare tijd zitten in het maken van je diensten? Da’s fijn. Want je diensten moeten natuurlijk aansluiten bij de wensen van je ideale klant. Maar wat nog steeds heel weinig ondernemers lijken te weten, is dat je diensten aanbieden niet genoeg is. Mensen kopen namelijk niet op basis van logische keuzes. Ze kopen omdat ze met JOU willen samenwerken. JOU in het bijzonder. (En dus niet per se je knappe abonnement voor 3x social media met een eenhoorn vooraf.)

Kom op, jij kunt nog veel zichtbaarder zijn dan je denkt

Nou, daar zit je dan ‘zichtbaar’ te wezen. Je bent regelmatig op Instagram en Facebook te vinden. Je leurt met jezelf op borrels. Maar toch voel je dat je niet alles doet. Je raakt halverwege de maand in paniek wegens ‘nog niet genoeg verdiend’. Je raakt lichtelijk in paniek en mailt iedereen en z’n buurman dat je nog ‘openstaat voor opdrachten’. In werkelijkheid zit je er enorm om verlegen. Je voelt de angst en bent bang dat je acuut door de mand valt. Vanuit die angst neem je allerlei acties.

Laat alles zien, niet alleen je knappe kanten of goed gelukte kind

Dat is geen ideale situatie. Maar zo hoeft het ook niet te zijn. Je kunt deze angst loslaten. Stel je voor, je angst heet Gerrit.

  • Is deze angst AKA Gerrit je OOIT van dienst geweest?
  • Heb je ooit iets MOOIS gemaakt in de buurt van Gerrit?
  • Heeft Gerrit je ooit kwalitatieve of FIJNE klanten gebracht?
  • Of komt Gerrit je alleen SNEL een slechtbetaald klusje brengen?

Dat dacht ik al. Ik ken Gerrit namelijk een beetje. Ik schreef al eerder over hem. Hij kwam heel vaak bij me op de koffie. Zorgde ervoor dat ik aan mezelf twijfelde. Totdat ik er doodmoe van werd. Heb jij dit ook? Je kunt op een andere manier ondernemen. Herpak jezelf en VERTROUW in alles wat je doet. Denk aan waarom je ooit begonnen bent. Wilde je een middelmatige ondernemer worden, die tegen iedereen zegt dat ze wel wat meer klanten kan gebruiken? Of wilde je een awesome zakenmeisje worden dat alleen doet waar ze echt goed in is?

Wat kun je wel doen om mensen aan te spreken?

Nou goed verhaal natuurlijk, maar nu wil je weten wat je dan wel moet doen om succesvol te worden. Op de eerste plaats: erin geloven. Weten wat je kan en besluiten dat de wereld dit moet ervaren. Steeds dichter bij jezelf komen, jouw aanbod laten zien en durven ontvangen. Mensen kopen van echte mensen, die echte dingen doen. Die soms last hebben van issues, maar wel altijd gaan voor waar ze in geloven! Denk je dat je zichtbaar bent? Neem dan eens een filmpje op. Ga live. Wacht niet tot je haar WEL goed zit. Of je jouw kantoor hebt schoongemaakt. Laat nu zien aan iedereen dat je een echt mens bent. En dat je er bent met een AWESOME talent!Nog even dit:

Zou je willen dat je beter tot je recht komt met LEUKE teksten?

Staat het al een tijdje op je lijstje, maar verdwijnt het telkens weer naar de achtergrond?

Dan moet je je echt even voor m'n mails inschrijven, hoor. Fun en gifjes included! HIER dus!

XOXO, de Taaltoerist

Hi, leuk dat je dit leest, zeg. Wist jij dat je webteksten niet saai HOEVEN te zijn? Dat leuke teksten misschien beter bij jouw business passen? Het is tijd om iets anders te kiezen. Stop met doen alsof het zo hoort.

Start met JEZELF laten zien! Mail naar litza@taaltoerist.nl om je awesome plannen te bespreken. Of volg mij eerst via Facebook en Instagram als je dit te ver gaat. See you on the dark side, crazy unicorn!