Home » Over Litza

Klaar met nietszeggende copy!

Wat als ik jou zou ondersteunen bij je tekst om daarmee meer uit je omzet te halen? De afgelopen jaren heb ik al veel ondernemers en start-ups aan schitterende content geholpen. HOE BLIJ zou je worden als:

  Je webtekst jouw bezoekers onmiddellijk aanspreekt

  Je ze vervolgens kalm maar vastberaden richting jouw verkoopdoel duwt.

  En je ze stevig vasthoudt tot ze iets van je kopen of zich aanmelden?

taaltoerist

Gelukkig is hier voor mij (Litza van Dijk, alias de Taaltoerist) een glansrol weggelegd. Ik kan jouw tekst harder voor je laten werken. Als commercieel copywriter gebruik ik speciale technieken en een informele toon om jouw ideale klant over te halen. Zo kunnen we met tekst nog (VEEL!) meer uit jouw omzet halen.

 

“Opeens een goedlopend verhaal”

‘Sinds een paar maanden verzorgt Litza de teksten voor mijn nieuwsbrieven. Mijn eigen input ondergaat dan echt een metamorfose! Het wordt opeens een goedlopend verhaal.’ – Mark Deckers

Wat is mijn specialiteit?

Net zoals elke andere ervaren tekstschrijver, heb ik heel veel verschillende teksten geschreven. Maar ik heb zo m’n voorkeuren. Hier gaat mijn hart echt het snelste van kloppen:

  • Teksten met humor
  • Landingspagina’s
  • Blogs
  • E-mailnieuwsbrieven
  • Websiteteksten

Waarom grappige teksten van de Taaltoerist?

Teksten met humor, waarom zou je dat willen? Het is de perfecte manier om met je klant in contact te komen. Vind jouw klant je grappig, dan blijft ‘ie langer plakken. En je hebt een betere kans dat ‘ie iets van je wil kopen. Zo simpel is het.

Dat betekent overigens niet dat ik de hele tijd mopjes zal tappen of hysterische teksten zal afleveren. Als fabuleus mens verdien jij fabuleuze copy op PRECIES de juiste toon.

Overtuigd?

JA, VANAF NU WIL IK ALLEEN NOG MAAR GOEIE COPY!

Nog niet overtuigd?

Je bent me wel een taaie, zeg. Neem eens een kijkje hier