Selecteer een pagina

Over MIJ

en hoe ik jou kan helpen groeien!

jij hebt echt iets bijzonders te delen, joh.

Gun jezelf vrijheid, door te praten en te klinken zoals jij het wil. Ik help jou als ondernemer eindeloos op te komen dagen en je verhaal te delen. Want ’t zijn vaak niet anderen die ons succes belemmeren – we zijn het zelf. 

Als je echt wil groeien, moet je daar het werk voor doen. En da’s niet altijd makkelijk.  Waarom lukt het niet om consistent te posten of te bloggen? Of blijf je een half uur hangen op een caption? 

Je bent onbewust bang voor wat andere mensen ervan denken. Je houdt jezelf klein door te denken dat je geen zin of tijd hebt. Je zoekt dingen om meer te leren.

Maar het kan ook anders.

Ik geloof dat iedereen kan ondernemen met zijn eigen stijl en energie. Maar dat vraagt wel om de juiste mindset en commitment.

Ken je dat principe, know, like, trust?

“KNOW – LIKE – TRUST? Dat geldt ook gewoon online. Vertrouwen doet kopen.”

WAAROM VEEL CONTENT MAKEN?

Content creëren geeft jou kansen, energie en geeft je klant vertrouwen. Dat lukt uitstekend als je doet wat je echt leuk vindt. Als je geld niet ziet als je grootste drijfveer. Maar je communiceert vanuit met jouw eigen enthousiasme en energie. 

Hoe kan ik dit weten? In de 7 jaar dat mijn bedrijf bestaat, leerde ik steeds meer dat succes en vrijheid iets is waar je je zelf voor kunt kiezen. Wat je als ondernemer nodig hebt, is de wil en moed om het anders te doen.

Een sterke fundering, eindeloos veel content en vooral: de juiste mindset.

Laat zien wie je bent, dan trek je de juiste mensen aan.

Werk je vanuit je talent, dan straal je dit uit, met zoveel overtuiging!

Want je succes, daar ben je zelf verantwoordelijk voor.

Wil je met mij samenwerken? Gezellig! Zo kan ik je helpen met je copy, content en mindset. 

 

Ontvang mijn gratis tips, mails en e-BOok Schrijf je succesvol!