Home » Projecten

Litza is enthousiast, heeft een oog voor detail en levert vooral zeer goede teksten op. Een echte aanrader! – Anthony Clifford

Litza is een enthousiaste en doortastende collega met een oog voor detail. Het schrijven van foutloos, wervende en aangename teksten is haar geheel toevertrouwd. Teksten SEO proef maken, daar draait Litza haar hand niet voor om. Vertalingen maakt zij vloeiend met een feilloos gevoel voor wat de klant wil. Kortom een sociale duizendpoot met een uitstekend gevoel voor literatuur. – Wendy van Helvoort

Tekstschrijvers zijn overal! Maar hoe weet je nu of je de juiste hebt gevonden? Dat is een goeie vraag. Het is in ieder geval goed om te weten met wie ik zoal samenwerk. Hieronder zie je een selectie.

Sensia Media: Voor dit animatiebureau uit Haarlem schrijf ik (EN en NE) scripts voor onder de animatievideo’s en explanimations. Ingewikkelde materie in een zo kort en bondig mogelijk verhaal gieten, daar gaat het om! Een dergelijk animatiefilmpje heeft doorgaans 130 woorden.

Sinds 2010 maakt Sensia Media al animaties en het bureau heeft bekende klanten zoals: Frankwatching, KPMG en Elsevier. Het meest recente script dat ik schreef was voor Watermelon Messenger, een bijzondere start-up met een uniek verhaal. Bekijk het filmpje van Sensia Media voor Watermelon Messenger:

De Wortel van Drie: Voor dit ontwerpbureau uit Delft werkte ik samen aan de website van een bijzonder veelzijdige ondernemer. Je kunt hier meer lezen over dit project.

taaltoerist wortel van drie

Rijschool Utrecht: In opdracht van eigenaar Nourdin schreef ik Engelstalige (SEO) pagina’s zodat Rijschool Utrecht nu ook gevonden wordt door anderstaligen uit de regio.

Wessels Teksten: Voor SEO-specialist Patrick verzorg ik vertalingen van Nederlands naar Engels en schrijf ik nieuwe Engelse webteksten.

Het uitgangspunt van de samenwerking is altijd een heldere communicatie. Daarom ontvang je vooraf altijd een duidelijke prijs of indicatie. Samen bespreken we wat de levertijd is van de tekst(en). En natuurlijk wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Het is belangrijk dat jij tevreden bent met de kwaliteit. Na goedkeuring van je tekst ontvang je vervolgens een factuur inclusief BTW.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen, kun je natuurlijk even bellen op 062388442. Kan ik niet meteen opnemen, dan zit ik vast lekker tekstjes te schrijven. Dan bel ik je natuurlijk zo snel mogelijk terug.