Schrijver voor coaches & trainers

Ben je een coach of trainer, dan heb je een waanzinnig mooi beroep. Jij bent in staat mensen persoonlijk te coachen en een blijvende indruk te maken. Jij helpt mensen in hun kracht te staan. Maar hoe breng je dit nu over op je website? Dat is best lastig, omdat je geen fysiek product verkoopt. De Taaltoerist kan je als schrijver voor coaches ondersteunen.

Website teksten schrijven voor coaches is een vak apart

Aan coaches en trainers geen gebrek. Maar jij doet het net even iets anders. Hoe onderscheid jij je duidelijk van anderen in je vakgebied? Voel wat jij over wilt brengen, welke verandering jij de cliënt kan bieden. Alleen als jij dit helder op papier kunt krijgen, voelt de klant wat jij kan betekenen.

Weet jij dit nog niet? Kijk dan eens naar eerdere klanten en evalueer welke resultaten ze hebben geboekt. Kom je er niet uit, dan zou het een idee zijn om ze na de sessies nog eens telefonisch of per e-mail te benaderen. Vraag aan je cliënt waar ze van tevoren tegen op zag! Was dat de prijs? Of het aangaan van allerlei issues? Of een combinatie van verschillende dingen.

schrijver voor coaches

Hoe een professioneel schrijver voor coaches je verder kan helpen?

Moet je van jezelf al heel veel leren over websites? Sta even stil en ga terug naar de basis. Hoe kan jij tekst inzetten om meer kopende clienten te krijgen? Dit hoef jij niet alleen te doen. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop ik je kan ondersteunen.

 

  • Je kunt mij inhuren als tekstschrijver om nieuwe teksten voor je website te schrijven
  • Je kunt mij inschakelen als corrector om je bestaande teksten na te kijken of aan te passen
  • Jij kunt een cursuspakket volgen waarbij je persoonlijke begeleiding en feedback krijgt op je teksten

Voelt dit voor jou goed? Bel mij eens voor een telefonische afspraak, dan kunnen we jouw wensen bespreken. Je kunt mij bereiken op 0623888442 en op litza@taaltoerist.nl. Of bezoek de contact pagina voor meer informatie.