Scriptschrijver voor animaties

Ben jij eigenaar of projectleider van een animatiebureau of communicatiebureau? Dan versta jij jouw vak als geen ander. Bestaat jouw core business uit het maken van animatievideo’s, videocontent en explanimations? Dan kan je altijd wel een goede tekstschrijver gebruiken. Maar wel eentje die ervaring heeft met het schrijven van scripts voor animaties. Anders vertraagt dit de boel alleen maar.

Snel groen licht voor het script

Eindeloos scripts heen en weer sturen, dat is vervelend voor jou en de opdrachtgever. Het maakt bovendien geen goede indruk op je klant.

Hoe fijn is het als:

  • jouw klant blij is met de tekst en snel groen licht geeft
  • jij zelf ook blij bent met het script en gelijk aan je storyboard verder kan
  • je onder je contactpersonen een betrouwbaar iemand hebt die je kan helpen?
  • je makkelijk kan samenwerken en snel kan schakelen met deze contactpersoon?

Bel mij de Taaltoerist dan gerust eens eens om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Lijkt het je fijn om iemand te bellen die in een korte tijd een script voor je schrijft? Zonder al teveel revisies en heen en weer gebel?

Tijdelijk een copywriter nodig?

Ook als je al je eigen copywriter in dienst hebt, kan ik je in drukke tijden ondersteunen. Aarzel niet om eens vrijblijvend contact op te nemen om te kijken of er een match is. Heb je een animatiebureau in Tilburg, Rijen of Breda, dan kan ik misschien even bij je op de koffie komen. Ik lust ook worstenbroodjes.