Zie jij weinig resultaat van je harde werk? Overleg dan snel met  een tekstbureau.

Als ondernemer ben je enthousiast, je wil zoveel mogelijk zelf doen en ontdekken. Misschien heb je al eindeloos uren over SEO zitten lezen. Of al veel (teveel) tijd gestoken in lezen over ondernemen, blogs en social media. Weleens eens contact gehad met een tekstschrijver of tekstbureau, maar nog geen stappen gezet.

Maar.. De telefoontjes blijven even uit. Je gaat twijfelen over je website en je bedrijf en vraagt je af of je wel op de juiste weg bent. Je speurt op het internet naar nuttige tips en raakt ondertussen lichtelijk in paniek.

Stop met telkens je website veranderen. Laten we samen kritisch kijken naar je website. Wat mist er nog waardoor je klanten geen bezoekers worden? Als copywriter kijk ik met een andere blik naar je teksten.

tekstbureau taaltoeristWaar loop je vast?

Wil je wel aan je tekst werken, maar weet je niet waar je moet beginnen?  Slechts een klein deel van de ondernemers is overal goed in.

Het is dus helemaal niet erg om toe te geven dat je wat hulp nodig hebt. Soms kan het gunstiger zijn om een paar uurtjes iemand in te huren, dan dat je er zelf dagen of weken mee bezig bent.

Gun jij jezelf dit ook?

  • Meer tijd en ruimte voor je creatieve werkzaamheden
  • Feedback en praktische tips waarmee je je website verbetert
  • Correcte en vlotte teksten, die jou in the picture zetten

Vrijblijvend eens overleggen met tekstbureau  Taaltoerist?

Aarzel dan niet om eens een belafspraak te maken met mij. Als tekstschrijver onder de naam Taaltoerist verzorg ik online teksten, correcties en animatiescripts. Je kunt mij bellen op 0623888442 of een e-mail sturen naar litza@taaltoerist.nl. Dan reageer ik zo snel mogelijk op jouw aanvraag.

Ben je benieuwd naar reacties van andere klanten en oud-collega’s? Bekijk dan eens mijn LinkedIn profiel of lees de recensies op de andere pagina’s. Je kunt ook mijn projecten uitgebreid bekijken op deze pagina. Ik kijk er naar uit om van je te horen!