Home » Werk samen met Taaltoerist

Hoe ziet samenwerken met de Taaltoerist eruit?

Stel je voor: hoe VERFRISSEND zou het zijn om op een andere manier met je klant te praten? Als gedreven ondernemer ben je misschien al even op zoek naar sprankelende, informele teksten met een vleugje humor.

Misschien zijn de termen ‘out-of-the-box’ en ‘vlot en wervend’ al een paar keer gevallen. Gut, dat is voor mij echt genieten, hoor. Doe jij iets bijzonders en wil je dit op een niet-zo-doorsnee manier vertellen? Zonder dat het afdoet aan je verhaal?

Dan is het zeker tijd om mij als jouw online copywriter in te schakelen. YAY!

litzavandijktaaltoerist

“Wat een fijne samenwerking was dit!”

 

“Litza heeft voor mij 3 mailings geschreven om mijn online training te promoten. Jarenlang heb ik dit soort werk zelf gedaan. Met een achtergrond als schrijver en journalist leek me dat hartstikke logisch. Nu zie ik dat deze extra hulp héél goed van pas komt. Juist omdat het niet alleen maar gaat om lekker lopende teksten. Marketing is ook belangrijk. En zelf raakte ik het overzicht ook soms kwijt… Wat is nu belangrijk om in de mails te vermelden? Daar hielp Litza allemaal bij.

Litza stopt veel liefde in haar werk. En dat zie je absoluut terug in de teksten! Bij mijn volgende opdrachten kom ik zeker weer terug bij haar. ” – Lieke Meertens

Wees die flamingo tussen allemaal duiven ..

Huur jij mij in als jouw copywriter, dan..

  • ..bijt ik me vast in jouw business tot ik precies weet wat jouw klanten willen
  • Onderzoek ik welke bezwaren jouw klanten hebben en hoe ik hierop kan inspelen
  • Kies ik precies de juiste woorden waardoor jouw klant uiteindelijk denkt: ‘Dat wil ik!’

Fijn, toch? 

Speciaal voor jou geschreven tekst (vanaf 90,-)

Wil je schitterende teksten – die niet klinken zoals die van iedereen en z’n buurman? Geloof je niet in teksten om sites op te vullen, maar wil je alleen converterende copy die je dichterbij je doel brengt?

Laat mij speciaal voor jou deze webcopy schrijven, dan raak ik precies de juiste snaar. Ik ben specialist in:

Creatieve webteksten
Landingspagina’s
Nieuwsbrieven
Bloggen

JA, IK SPRING NAAR DE CONTACTPAGINA!